Klaas de Jong

Auteur: Beheerder website/maandag 19 mei 2014/Categorieën: Teamleden, PPP-Agro West

Klaas de Jong

In Aarlanderveen woont Klaas met zijn vrouw Caroline en drie kinderen op de ouderlijke boerderij. Naast het adviseurschap hebben Klaas een Caroline een schapenhouderij en een Groene Hart Logies.

In zijn vrije tijd is Klaas al meer dan 15 jaar secretaris/penningmeester van de Vereniging voor Bedrijfsvoorlichting ‘Rijnstreek West’.

Klaas is de specialist economie van PPP-Agro Advies. 
Voor vraagstukken over bedrijfsovername, bedrijfsontwikkeling en - uitbreiding, bedrijfsverplaatsing, investeringen, bedrijfsanalyse en -optimalisatie kunt u bij hem terecht. Regelmatig worden (onder andere op verzoek van banken) ondernemers begeleidt die “in zwaar weer” zitten.
Zijn ambitie is om ondernemers (verder) te helpen hun “dromen” waar te maken op het gebied van persoonlijke en bedrijfsontwikkeling. Klaas zijn grootste kwaliteit is het goed kunnen analyseren en onder woorden brengen wat iemand beweegt of voor plannen heeft. Door goed te luisteren en goede vragen te stellen worden doelen en wensen scherper geformuleerd. Zijn uitgangspunten “waar een wil is, is een weg”, “kan niet, bestaat niet”, “doe de dingen die je leuk vindt” en “je bepaalt zelf  je eigen succes” hebben velen geholpen om goede strategische keuzes te maken.
Strategische plannen worden haarfijn uitgewerkt in een ondernemingsplan, opdat sociaal en financieel verantwoorde keuzes kunnen worden gemaakt.
Klaas heeft de afgelopen jaren ruime kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van “ondernemen met natuurgronden” en verbrede landbouw.
Het maken van bedrijfsplannen, bedrijfsanalyses, prognoses en liquiditeitsplanning is dagelijks werk.
Daarnaast begeleidt Klaas praktijknetwerken en studieclubs. 
Door zijn inventiviteit en uitgebreide netwerk kan bijna elk vraagstuk worden opgelost.

Neem contact op met Klaas de Jong:
E: k.de.jong@ppp-agro.nl
T: +31 (0)6 - 17 55 21 27


Print

Aantal views (5639)/Reacties (0)

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x