Pietjan de Jong

Auteur: Pietjan de Jong/zondag 25 juni 2017/Categorieën: PPP-Agro West

Pietjan de Jong
Pietjan woont in Weesp en heeft al meer dan 30 jaar ervaring opgedaan bij zijn vorige werkgevers ‘De Landbouwvoorlichting’ en de Rabobank. Zijn hart ligt vooral bij de melkveehouderij, maar ook in de tuinbouw en intensieve veehouderij heeft hij ervaring. In zijn vrije tijd roeit hij op de Vecht vanuit Weesp.

Pietjan is gespecialiseerd in economie- strategie en financieringsvraagstukken. Dus voor vragen over bedrijfsovername, bedrijfsontwikkeling, investeringen en financieringen, maar ook als het allemaal wat minder gaat op het bedrijf kunt u prima bij hem terecht. Daarnaast gaat hij ook aan de slag met studiegroepen en het geven van cursussen. Weidegang heeft zijn bijzondere interesse. Hij vindt dit een uitdagend onderdeel van een melkveehouderijbedrijf en weet dat als je de beweiding goed voor elkaar hebt het inkomen ook vaak goed zit.

Uitspraken van klanten die hem typeren: 
“Pietjan adviseert met boerenhart en ziel”,  “Pietjan durft confronterend te zijn en zet je aan het denken” en “Pietjan is een degelijke adviseur waar je verder mee komt”

Neem contact op met Pietjan de Jong:
E: pj.de.jong@ppp-agro.nl
T: +31 (0)6 - 54 25 65 49


Print

Aantal views (1569)/Reacties (0)

Uw naam
Uw e-mailadres
Onderwerp
Geef uw bericht in ...
x