Pegels:

Waarom zijn Pegels zo belangrijk?
Geld maakt (misschien) niet gelukkig, maar als je er genoeg van hebt, is het toch wel erg plezierig. 
Een van de eerste levensbehoeften van de mens is voedsel…. en hiervoor is geld nodig. Het is dus belangrijk dat een onderneming voldoende rendement en kasstroom oplevert om de privé-uitgaven te kunnen doen en ook voor later kan zorgen voor een financieel onbezorgde ouderdag.

Verbeteren van de (financiële) resultaten is een belangrijk aandachtsgebied in ons werk.
Een voldoende rendement / resultaat is de belangrijke voorwaarde om te kunnen ondernemen, het bedrijf te ontwikkelen en ook nieuwe dingen op te pakken / uit te proberen….
Analyseren van bedrijfsresultaten geeft inzicht in de sterke en verbeterpunten. Heldere doelen stellen is een uitdaging. Als daarnaast een goed beeld bestaat van de kansen en bedreigingen, kunnen goede strategische plannen en keuzes worden gemaakt. 

Neem voor meer Pegels contact met ons op.

Graag helpen we u uw doelen te bereiken, door u te helpen om heldere doelen te formuleren, uw inzicht te vergroten in sterke en verbeterpunten en een beeld te vormen van kansen en bedreigingen. Een financiële prognose met liquiditeitsplanning kan helpen op korte termijn meer resultaat te halen. Een goed strategisch bedrijfsplan is de basis voor meer rendement op langere termijn.