Persoonlijke coaching

Balans tussen druk van buitenaf en eigen behoeften

Boer zijn is een fantastisch beroep, maar ook een beroep dat 24/7 aandacht vraagt en veel verantwoordelijkheden kent: voor uw bedrijf, gezin, familie, richting de maatschappij en naar de bank. Een topbaan waarin u mentaal topfit moet zijn. Als vakman en ondernemer, maar ook als mens. Daar wringt het weleens. Coaches van PPP-Agro Advies helpen u met persoonlijke coaching bij het vinden van de juiste balans.

PPP-Agro Advies

Alle bordjes in de lucht houden, zowel zakelijk als privé, valt niet altijd mee. Dan is het goed om te kunnen sparren met iemand die je situatie en sector begrijpt.

Keuzestress

Veel van de druk die wordt ervaren zit in ‘keuzestress’. En dan niet alleen vanwege het aanbod aan keuzes, maar ook door de drive om het goede te kiezen. De drive om de juiste stappen te zetten. In bepaalde processen zoals een bedrijfsovername of een conflict binnen het bedrijf kan coaching en begeleiding helpen of nodig zijn.

Bij grote beslissingen is het erg belangrijk om de goede keuzes te maken en er spelen tal van vragen en afwegingen: wat vind ik belangrijk, wat is belangrijk voor het bedrijf, wat betekent deze stap verder voor mijn leven en dat van mijn gezin? Moet ik stoppen, het bedrijf verkopen? En wat dan, wie ben ik dan nog? Keuzes met soms verstrekkende gevolgen.

Weloverwogen beslissingen

Gelukkig kunt u een beroep doen op de kennis, betrokkenheid en ervaring van PPP-Agro Advies. Wij weten wat er speelt op het boerenerf, anticiperen op ontwikkelingen in de sector en kennen de (soms lastige) kwesties binnen familiebedrijven. Context waarmee we u kunnen helpen bij het nemen van weloverwogen besluiten.

Dit is natuurlijk altijd maatwerk, want het gaat om u en uw situatie. Daar steken we samen met u tijd en energie is. Zodat u zich topfit bezig kunt houden met de zaken die voor u écht van belang zijn.

Paul Oosterhuis
Paul Oosterhuis
Sjon de Leeuw
Sjon de Leeuw
Wim Honkoop
Wim Honkoop
Peter van Genderen
Peter van Genderen
Linda Brouwer
Linda Brouwer
Menno Kamminga
Menno Kamminga
Barend Meerkerk
Barend Meerkerk