Bemestingsplan: optimaal gebruik van meststoffen voor een gezonde bodem en gewas

Mest - PPP Agro Advies

“Met een goed bemestingsplan geef je per perceel en per gewas precies wat nodig is.”

Bemestingsplan: zorg dat het klopt

Een planning voor het gebruik van dierlijke mest, kunstmest en andere meststoffen draagt bij aan ‘bewust bemesten’ en daarmee aan goed landbouwgebruik. Daarnaast maakt een bemestingsplan inzichtelijk of u zich houdt aan de bemestingsgebruiksnormen voor uw bedrijf en voor de aan- en afvoer van dierlijke mest.

De adviseurs van PPP-Agro Advies zorgen dat uw bemestingsplan klopt.

Ervaring en expertise

Het maken van een goed bemestingsplan is door de vele en steeds wisselende regels een complex geheel geworden. Een pittige administratieve klus die u bovendien veel tijd kost. De adviseurs van PPP-Agro Advies hebben door de jaren heen veel ervaring en kennis opgebouwd en kunnen u daarbij compleet ontzorgen. We zorgen dat uw bemestingsplan voldoet aan de eisen van de NVWA.

Landbouwkundig bemestingsplan

Naast het opstellen van een bemestingsplan voor de wettelijke eisen kunnen wij ook een landbouwkundig bemestingsplan opstellen om zo, samen met u, een hoge grasproductie te halen door optimaal gebruik van uw meststoffen. De prijzen van landbouwgrond en de strenge regels vereisen een goede bemestingsstrategie. Wij helpen u om de bodem te voeden en gewasopbrengst te verbeteren.

Paul Oosterhuis
Paul Oosterhuis
Jan Voets
Jan Voets
Tim van Noord
Tim van Noord
Dick Jan Koster
Dick Jan Koster
Delian Kool
Delian Kool
Sjon de Leeuw
Sjon de Leeuw
Wim Honkoop
Wim Honkoop
Linda Brouwer
Linda Brouwer
Frans van de Wijdeven
Frans van de Wijdeven
Jan van Middelaar
Jan van Middelaar
Barend Meerkerk
Barend Meerkerk