Bedrijfsverplaatsing: advies voor haalbaar en betaalbaar elders verder boeren

Of het nu om vrijwillige verplaatsing vanwege uitbreiding gaat, of om onteigening door stadsuitbreiding of natuurontwikkeling gaat, bedrijfsverplaatsingen zijn trajecten die veel tijd en aandacht vragen. Daarbij wilt u op betrouwbaar en deskundig advies kunnen rekenen. De adviseurs van PPP-Agro Advies hebben de kennis en ervaring in huis om samen met u een op alle fronten stevig onderbouwd verplaatsingsplan op te stellen.

PPP-Agro Advies - koe in de wei

Van fysieke verhuizing, regelgeving tot fiscale consequenties; bij een bedrijfsverplaatsing komt echt álles voorbij.

Inventariseren en prognotiseren

Bij bedrijfsverplaatsing binnen Nederland zijn wij al voor veel ondernemers deskundige gesprek- en sparringpartners gebleken. Op een heel aantal raakvlakken die te maken hebben met bedrijfsverplaatsing kunnen wij u van dienst zijn. Dat begint met vragen stellen en inventariseren: waarom denkt u aan bedrijfsverplaatsing? Wat zijn uw wensen en waar zitten knelpunten? Met welke processen hebben we rekening te houden?

Ook het cijfermatig in beeld brengen en onderbouwen van de financiële consequenties van de verplaatsing is een specialisme van ons. Wat is uw leencapaciteit en wat is de haalbaarheid van een aangegane financiering? Zijn uw ideeën en plannen op een landbouwkundige manier goed te realiseren?

Door de landelijke dekking van PPP-Agro Advies hebben we in ervaren adviseurs in elk gebied die ook daar hun netwerk weer hebben om u verder te helpen. Maak hiervan gebruik bij het leggen van uw eerste contacten in een gebied en het beoordelen van de stap(pen) waar u voor staat. Over stappen gesproken: onze agro-specialisten maken samen met u een bedrijfsverplaatsingsplan, waarbij een (financieel) veilige toekomst voor u centraal staat.

 

Speelt bedrijfsverplaatsing bij u of denkt u er over? Wij geven graag advies voor haalbaar en betaalbaar elders boeren

Paul Oosterhuis
Paul Oosterhuis
Pietjan de Jong
Pietjan de Jong
Klaas de Jong
Klaas de Jong
Menno Kamminga
Menno Kamminga