Johan Stevens

Johan Stevens

Adviseur management & strategie

Team Noord

06-82880978

Assen

Ik loop warm voor

het verhaal achter het verhaal én de persoon bij het verhaal. In de 35 jaar dat ik melkveehouder was, ben ik veel situaties en keuzes tegengekomen die te maken hebben met de achtergrond van de melkveehouder als ondernemer. Keuzes die je maakt op het vlak van verwachtingen en kansen. Waardevolle ervaring waardoor ik nu als adviseur en coach in staat ben goed naar de ondernemer te luisteren en hem verder te helpen in zijn keuzes voor de stappen in en met zijn bedrijf.

Als enthousiast hobby-zeiler is mijn motto dan ook “uit welke richting de wind ook waait, je doel is altijd te bereiken maar soms moet je zeilen even verzetten.”

Mijn expertise ligt op het gebied van

Strategisch advies en visieontwikkeling voor ondernemers. Daarbij stimuleer ik de ondernemer zelf keuzes te laten maken die bij hem, zijn bedrijf en leefomgeving passen. In de keuzes voor de toekomst vormen leefomgeving, relaties en gezin de rode draad. Als voormalig melkveehouder spreek en versta ik de taal van de boer en ken ik de ‘lastige kwesties’. Ik vind het een uitdaging om bedreigingen om te buigen naar kansen en zo de passie en motivatie van de ondernemer te versterken.

In het nieuws

20200529-_MG_6864

7e Actieprogramma Nitraat brengt nieuwe uitdagingen met zich mee

KoeienSchep_IMG_9846-Home

Update NB-vergunningen

2013_0710juli0023

Anticipeer op nieuwe fosfaattoestanden

Projecten

2500458688_2aaa234af3

Onderzoek agrarisch weidevogelbeheer

Koeien - PPP Agro Advies

Koeien & Kansen

Koeien

Koe in de wei