Klaas de Jong

Klaas de Jong

Adviseur management & Strategie

Team West

06-17552127

Aarlanderveen

Ik loop warm voor

ondernemers die hun dromen willen waarmaken op het gebied van persoonlijke en bedrijfsontwikkeling. Ik ben een aandachtig luisteraar en weet goed te analyseren en verwoorden wat iemand beweegt of voor plannen heeft. Met de bekende motto’s “waar een wil is, is een weg”, “kan niet, bestaat niet”, “doe de dingen die je leuk vindt” en “je bepaalt zelf je eigen succes”, heb ik al veel ondernemers kunnen helpen om goede strategische keuzes te maken.

Mijn expertise ligt op het gebied van

strategische en technisch/economische vragen over bedrijfsontwikkeling/-optimalisatie, bedrijfsovername/-verplaatsing, investeringsvraagstukken, bedrijfsanalyse en financiële prognose en planning. Ik heb veel kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van Natuurinclusief ondernemen, onderwaterdrainage, schadeberekeningen en verbrede landbouw. Het maken van bedrijfsplannen, bedrijfsanalyses, prognoses en liquiditeitsplanning is dagelijks werk. Daarnaast begeleid ik enkele projecten en economische studieclubs.

Ook word ik regelmatig (onder andere op verzoek van banken) gevraagd ondernemers te begeleiden die ‘in zwaar weer zitten.

In het nieuws

PPP-Agro Advies

Heeft mijn bedrijf toekomstperspectief?

20200529-_MG_6929-bewerkt

Arbeidsinkomen extensieve boeren € 30.000,- lager

20160702-IMG_3378-bewerkt

Studieclub voor “Jonge” melkveehouders

Projecten

20200529-IMG_6582

Polderkennis op Peil

Gras beoordelen

Home Made Eiwit

PPP-Agro Advies - koe bij de molen

Bewust en Beter Beweiden