Linda Brouwer

Linda Brouwer

Adviseur management & strategie

Team West

06-53351736

Ilpendam (net boven Amsterdam)

Ik loop warm voor

veehouders die een uitdaging aan willen gaan en die een resultaat willen bereiken. Dit kan op technisch vlak, een lagere kostprijs realiseren, maar ook op persoonlijk vlak: waar ben ik goed in en wat vind ik leuk? Vooral het aangaan van een nieuwe uitdaging vind ik een mooi traject om te begeleiden om zo iemand succesvol zijn bedrijf te zien uitoefenen.

Mijn expertise ligt op het gebied van

het optimaliseren van de bedrijfsvoering: hoe kun je je bedrijf zo veranderen of aanpassen dat er meer financiële middelen vrij komen om iemand zijn of haar wensen uit te laten komen. Het constateren dat iets beter of anders moet is één, maar het is vooral de kunst om het ‘hoe dan?’ te laten passen bij de persoon en het bedrijf. Het verbeteren van de mestboekhouding en het realiseren een meerprijs voor de melk zijn daar voorbeelden van.

Daarnaast ben ik één van de eerste weidecoaches van Nederland;

samen met de melkveehouder de vorm vinden die bij hem en zijn bedrijf past voor optimale benutting van het weidegras. Kortom: er zijn zoveel uitdagingen en kansen op een melkveebedrijf dat het nooit saai wordt om je te blijven ontwikkelen!

In het nieuws

20201030-_MG_8184-bewerkt

Richard Korrel: ‘Ik hoor graag wat anderen er van denken’

20201030-_MG_7885

Subsidie agrarische bedrijfsadvisering en educatie (SABE)

PPP-Agro Advies - gras

Nieuwe eisen voor pachtcontracten van natuurgrond

Projecten

Gras beoordelen

Home Made Eiwit

PPP-Agro Advies - koe bij de molen

Bewust en Beter Beweiden

Koeien in de wei

Kruidenrijk grasland